Praktijk Corpus is in 2006 begonnen als Ingrid's Feet & Bodycare.

De praktijk is gestart als kleine praktijk bij mijn woning.

Inmiddels heeft de Praktijk een enorme groei doorgemaakt en is sinds 2013 gevestigd aan het bedrijfsverzamelgebouw aan de Pastoor Gillisstraat. 

 

Ingrid - Pedicure/ Manicure / schoonheidsspecialiste 

Leuk dat je even kijkt wie het gezicht achter Praktijk Corpus is. 

Ik ben Ingrid, de drijvende kracht achter Praktijk Corpus.

 

Ik run Praktijk Corpus met veel liefde en plezier. Ik ben dan ook heel wat uurtjes in mijn praktijkruimte te vinden. Als ik niet aan het werk ben breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin. Heerlijk de buitenlucht in, een dagje weg, of gewoon thuis heerlijk ontspannen. En als ik even wil ontsnappen aan alle drukte, dan ga ik lekker de sportschool in, of wandel  / mountainbike ik een paar uur door de bossen.  

 

Van top tot teen verzorgd.

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd pedicure. Na enkele jaren mijn praktijk te hebben gehad werd het tijd voor verandering. Zowel op persoonlijk, als zakelijk gebied. Ik ging mij bijscholen op gebied van manicure, voeding en beauty.

Ik haalde mijn certificaten voor manicure, mijn diploma gewichtsconsulente/voedingscoach en startte in 2017 met de brancheopleiding schoonheidsspecialiste. Mede hierdoor groeide Praktijk Corpus uit naar een mooie praktijk met een groot aanbod aan behandelingen.

 

Verzorging vind ik heel belangrijk, (huid)problemen zijn er om opgelost te worden. Ik vind het geweldig als ik mensen de boost en het zelfvertrouwen kan geven om zichzelf te laten zien. Schoonheid zit van binnen, en met de juiste verzorging ook van buiten!