Onze voeten hebben in ons dagelijks leven heel wat te voorduren.

(Hoge) hakken, (sport)schoenen, behoorlijk wat kilometers wandelen we op onze trouwe onderdanen. Vaak vergeten we dat tijdens al deze activiteiten onze voeten bloot staan aan druk en wrijving. Hierdoor kunnen voetklachten ontstaan. Veel voorkomende voetklachten zijn eelt, blaren, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels en tal van andere nagelproblemen. Deze ongemakken zijn vaak vervelend en pijnlijk. Een pedicure behandeling en goede voetverzorging kan hierbij verlichting bieden.  voetverzorging rijen

 

Tijdens een pedicurebehandeling worden de klachten aan de voeten besproken en behandeld. Daarnaast wordt de conditie van de huid bekeken en worden de huid, nagels en nagelriemen verzorgd.

 

De pedicurebehandeling is uit te breiden met vele extra's. Op deze manier is het mogelijk om je eigen behandeling samen te stellen. Van basic tot complete wellness behandeling, allemaal mogelijk bij Praktijk Corpus, uw pedicure in Rijen. Pedicure behandeling:  € 28,00

  • Knippen van de nagels, verzorgen van de nagels/ nagelomgeving.
  • Eelt verwijderen.
  • Behandeling van (indien aanwezig); likdoorn(s), kloven, ingroeiende nagel /schimmelnagel.
  • Verzorgende voetcrème.
Tijdens deze behandeling worden ook al uw voetklachten uitvoerig besproken. Mocht het zo zijn dat u zeer ernstige klachten heeft of al zeer lange tijd met klachten loopt stel ik een behandelplan met u op. Dit behandelplan omvat en aantal behandelingen waarbij we uw voeten geleidelijk aan weer in topconditie brengen.

 

Pedicurebehandeling + gellak:  € 42,00

Pedicurebehandeling met aansluitend het plaatsen van gellak. Gellak egaliseert de nagel (vult oneffenheden op) en maakt de nagel steviger. Gellak blijft ongeveer 6 weken houdbaar op de nagels. Gellak hard uit onder een UV lamp, de lak is gelijk droog na het uitharden. Gellak kunt u niet verwijderen met nagellakremover.

 

Pedicure behandeling + WOW hybride lak:  € 37.50

Pedicurebehandeling met aansluitend het lakken van de nagels met WOW hybride lak. Hybride lak egaliseert net als gellak, maar hard niet uit onder UV licht. Hybride lak is ongeveer 3-4 weken houdbaar op de nagels,  Hybride lak kunt u verwijderen met nagellakremover.

Nagelreparatie gel:   

Enkel icm pedicure behandeling €10,00

Met deze methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met deze methode op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Deze methode is ideaal voor iedereen die een stuk nagel mist, een schimmelinfectie heeft of verkleurde nagels. De nagels kunnen na de behandeling, indien gewenst, gelakt worden met nagellak, hybride lak of gellak. 

 

Nagelbeugel / nagellift: 

Enkel icm pedicure behandeling €10,00

Speciale behandeling voor ingroeiende teennagels. Deze behandeling kan bestaan uit het liften van de nagel uit de nagelwal. Dit wordt gedaan met een speciale tool. Het plaatsen van een BS Spange beugel kan ook een optie zijn. Welke techniek ik ga toepassen bespreek ik altijd vooraf met u. U krijgt duidelijk uitleg over de behandeling en de nazorg voor deze behandeling.

Tip: Boekt u een behandeling met hybride lak? Trek dan slippers aan of neem deze mee. Deze lakken zijn niet gelijk 100% uitgehard. 


Praktijk Corpus, voor pedicure en voetverzorging

voetverzorging rijen, pedicure rijen